MIKI - töltsd le, és vedd kezedbe a várost!

Már elérhető Miskolc új applikációja, a MIKI, amely informatív és természetesen mindig naprakész. Hírek, elektronikus ügyintézés, online szavazás helyi kérdésekben – erre mind lehetőséget ad az új mobiltelefonos alkalmazás, amely letölthető a Play Áruházból és az AppStore-ból is.

A MIKI – Miskolc egyetlen kattintással! azonban nemcsak a miskolciak számára lehet hasznos, hiszen az ideérkező látogatóknak, vendégeknek és turistáknak is rengeteg programlehetőséget kínál, és segítségével könnyen megtervezhető az is, hogyan lehet eljutni a tömegközlekedés használatával a különböző programhelyszínekre.

Csak egy kattintás, és a MIKI-vel minden aktuális rendezvény, program, vagy éppen menetrend elérhetővé válik egyetlen online felületen.

Akik rendelkeznek miskolci lakcímkártyával, egy rövid regisztrációt követően telefonról foglalhatnak időpontot a városi szolgáltatóknál és intézhetik ügyeiket elektronikusan.

Az alkalmazáshoz mindössze néhány kattintással hozzárendelhető a Miskolc Pass kártya is, melynek köszönhetően több mint ötven partner várja kedvezményekkel a MIKI-felhasználókat. Sőt, az app a Miskolc Pass Classic kártya igénylésében is segít.

Forrás: minap.hu